Jednoduchý recept

Kapr grilovaný na fenyklu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34562

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová kůra
1 polévková lžíce Fenykl čerstvý
3 polévková lžíce Olej rostlinný
100 ml Citronová šťáva
2 kg Kapr obecný
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
1% Sacharidy 2 g
22% Tuky 16 g
18% Sodík 366 mg
80% Bílkoviny 45 g

Kapr grilovaný na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Kapra osušíme, dáme do něho fenykl s citronovou kůrou, zalijeme ho citronovou šťávou, olejem, opepříme ho a osolíme a necháme marinovat.

2

Fenykl vyndáme z kapra, rozložíme ho na gril, položíme na něj rybu a zalijeme ji polovinou marinády, pak grilujeme asi 7 minut, obrátíme kapra na druhou stranu a grilujeme dalších 8 minut, dokud není ryba hotová.

3

Sejmeme rybu z grilu a fenykl pod ní zapálíme, aby měla ryba patřičnou chuť. Ugrilovaného kapra podáváme s fenyklem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept