Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 34569
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

20 g Bazalka
185 g Mascarpone
2 kávová lžička Olej rostlinný
90 g Pancetta
5 g Pepř černý mletý
80 g Rajčata sušená sterilovaná
5 g Sůl
500 g Těstoviny Tortellini
650 ml Voda pitná
125 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 399kJ
16% Sacharidy 59 g
38% Tuky 28 g
59% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Tortellini s mascarpone postup přípravy receptu:

1

Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.

2

Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.

3

Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.

4

Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept