Jednoduchý recept

Marinovaný mořský pstruh

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34570

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
800 g Pstruh
Omáčka s bylinkami
2 ks Česnek
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Petržel kudrnka
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
1% Sacharidy 4 g
24% Tuky 18 g
8% Sodík 166 mg
75% Bílkoviny 42 g

Marinovaný mořský pstruh postup přípravy receptu:

1

Mořského syrového pstruha omyjeme a nakrájíme jej šikmo na plátky a naskládáme ho do skleněné mísy, pokapeme mořského pstruha olejem a citronovou šťávou, pažitkou a necháme ho 15 minut marinovat.

2

Mezitím si připravíme omáčku - nakrájíme si rajčata, přidáme k nim sůl, pepř, rozetřený česnek, pažitku, petrželku a vše pokapeme olejem. Porce mořského pstruha rozložíme na gril, grilujeme cca 7 - 8 minut z každé strany, ugrilovaného pstruha poté přendáme na talíře a polijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept