Recept

Pečené kuře v kořeněné marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 34572
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice kremžská
1 polévková lžíce Kečup ostrý
1 ks Kuře
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 690kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
11% Sodík 212 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pečené kuře v kořeněné marinádě postup přípravy receptu:

1

Marinádu připravíme smícháním kečupu, hořčice, oleje, soli a papriky. Kuře naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.

2

Marinované kuře vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Když je maso poloměkké, poklici odložíme a kuře dopečeme. Během pečení přeléváme výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept