Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 34575

Ingredience

320 g Cibule
100 g Mascarpone
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
185 g Sýr Niva (Rokfór)
5 g Sůl
500 g Těstoviny Risone semolinové
750 ml Voda pitná
130 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 875kJ
23% Sacharidy 82 g
26% Tuky 20 g
48% Sodík 963 mg
40% Bílkoviny 23 g

Risone s modrým sýrem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

2

V průběhu vaření těstovin osmažíme na velké pánvi se silným dnem na másle a olivovém oleji kolečka cibule asi 20 - 30 minut, až zkaramelizují. Děrovanou naběračkou ji pak vyjmeme z pánve a osušíme na papírových ubrouscích.

3

Nivu, mascarpone a cibuli důkladně rozmícháme v misce.

4

Směs sýrů a cibule a proužky špenátu přidáme k těstovinám a zamícháme. Na závěr pokrm osolíme a opepříme, upravíme na talíře a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept