Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34579
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

90 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
150 g Sýr Parmezán
500 g Tagliatelle
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 815kJ
18% Sacharidy 63 g
50% Tuky 37 g
37% Sodík 730 mg
38% Bílkoviny 21 g

Tagliatelle Alfredo postup přípravy receptu:

1

Tagliatelle uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

2

Rozehřejeme máslo, přidáme nastrouhaný parmezán a smetanu a průběžně promícháváme přivedeme k varu. Potom omáčku zvolna vaříme asi 10 minut do zhoustnutí. Ochutíme ji nasekanou petrželovou natí, solí a pepřem a promícháme s těstovinami.

Poznámka

Jednotlivé porce můžeme také ozdobit snítkami bylinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept