Recept

Salát s těstovinami a tuňákem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34604

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
100 g Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
60 ml Ocet vinný
300 g Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej rostlinný
80 g Olivy černé
200 g Paprika červená
200 g Rajčata
5 g Sůl
425 g Tuňák v oleji
500 g Těstoviny Conchiglie
6 ks Vejce slepičí
1 stroužek Česnek
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 531 kcal
Kilojoule 2 222kJ
16% Sacharidy 58 g
22% Tuky 16 g
34% Sodík 684 mg
67% Bílkoviny 38 g

Salát s těstovinami a tuňákem postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme, propláchneme a necháme okapat.

2

Smícháme těstoviny, fazolky, papriky a jarní cibulky. Z tuňáka slijeme olej do misky a maso rozmačkáme vidličkou.

3

Olej z tuňáka, rostlinný olej, ocet, citronovou šťávu, drcený česnek a cukr důkladně protřepeme.

4

Upravíme těstoviny na velký talíř. Navrch urovnáme kolečka okurky, uvařená nakrájená vejce, osminky rajčat, tuňáka, nakrájené olivy a lístky bazalky a pokapeme zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept