Jednoduchý recept

Polníček s uzeným pstruhem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34611
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Brambory
3 ks Cibule
6 polévková lžíce Ocet vinný
100 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
320 g Pstruh uzený
8 ks Rajčata
350 g Salát Polníček
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 449kJ
9% Sacharidy 32 g
46% Tuky 34 g
11% Sodík 216 mg
51% Bílkoviny 29 g

Polníček s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, zchladíme studenou vodou, oloupeme a prolisujeme. Rozšleháme je s olejem a octem, podle chuti osolíme a opepříme.

2

V míse promícháme omytý, osušený polníček s omytými, na dílky nakrájenými rajčaty a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme na proužky nakrájeného uzeného pstruha a vše zlehka promícháme.

3

Salát pokapeme připravenou bramborovou zálivkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept