Recept

Salát s bresaolou a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34619

Ingredience

250 g Bresaola - Sušená hovězí šunka
60 g Celer řapíkatý
10 g Koriandr čerstvý
200 g Okurka salátová
120 g Rajčata
5 g Sůl
200 g Těstoviny Penne
80 g Žampiony čerstvé
Zálivka
10 g Hořčice
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
5 g Olej chilli
60 ml Olej olivový extra panenský
5 g Sůl
1 stroužek Česnek
Salát s bresaolou a těstovinami
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 111kJ
12% Sacharidy 42 g
23% Tuky 17 g
139% Sodík 3 g
49% Bílkoviny 28 g

Salát s bresaolou a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Jakmile vychladnou, přendáme je do velké salátové mísy.

2

Šunku, nakrájený celer, osminky rajčat, kolečka okurky a žampiony promícháme s těstovinami.

3

Všechny suroviny na přípravu zálivky důkladně protřepeme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem.

4

Zálivku zamícháme do salátu a salát uložíme na několik hodin v zakryté míse do chladničky. Před podáváním jej ochutnáme a podle potřeby přisolíme. Zdobíme čerstvým koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept