Broskvový bellini - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskvový bellini
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 3463 |
Kategorie: | Alkoholické koktejly |
Ingredience
2 ks | Broskve |
1 l | Víno šumivé (sekt) |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 816kJ
5% Sacharidy 19 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 114,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Víno šumivé (sekt) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Broskvový bellini postup přípravy receptu:
1 | Dvě zralé broskve nařízneme do kříže a vložíme do vroucí vody. Vyjmeme, zchladíme a oloupeme. |
2 | Dužinu rozmixujeme a rozdělíme do šesti vysokých sklenek na šampaňské. |
3 | Dolijeme vychlazeným sektem. |