Teplé chlebíčky se šunkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Teplé chlebíčky se šunkou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 34642 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
4 krajíc | Chléb toastový |
0,5 ks | Okurka salátová |
2 polévková lžíce | Omáčka tatarská |
2 ks | Rajčata |
100 g | Šunka dušená |
100 g | Sýr Gouda 45% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 43,3mg |
Draslík | 328,4mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Okurka salátová, Rajčata, Sýr Gouda 45% mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Omáčka tatarská, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Teplé chlebíčky se šunkou postup přípravy receptu:
1 | Rajčata a okurku omyjeme a nakrájíme na plátky. |
2 | Krajíce toastového chleba potřeme tatarskou omáčkou a rozkrojíme na trojúhelníky. Plátky šunky rozkrojíme na poloviny a obložíme jimi toasty. Na šunku položíme vždy několik plátků okurky a rajčat. Povrch posypeme sýrem nakrájeným na nudličky. |
3 | Chlebíčky urovnáme na plech a ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 10 minut. |
4 | Podáváme horké. |