Recept

Špízy z mletého jehněčího masa s paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 34653

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Jehněčí plec
1 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Olivy nakládané
2 kávová lžička Oregano sušené
3 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 102kJ
2% Sacharidy 9 g
18% Tuky 13 g
24% Sodík 486 mg
48% Bílkoviny 27 g

Špízy z mletého jehněčího masa s paprikou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso umeleme a v míse smícháme s oloupanou, nasekanou cibulí, česnekem, nakrájenými olivami, mletou paprikou, oreganem, kmínem a žloutkem. Vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.

2

Ze směsi lžící vykrajujeme kousky, ze kterých vytvarujeme kuličky. Napíchneme je na špízy střídavě s očištěnými, na kousky nakrájenými paprikami.

3

Špízy opékáme po všech stranách na pánvi na oleji asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept