Jednoduchý recept

Hovězí s omáčkou ústřicovou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 250 minut
Doba přípravy: 240 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 34676

Ingredience

60 g Bambusové výhonky
1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr krupice
60 g Fazolové lusky zelené
300 g Hovězí maso zadní
0,5 ks Mrkev kořen
3 dl Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
1 kávová lžička Pasta z kukuřičné mouky
60 g Shiitake houby
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Voda pitná
1 kávová lžička Víno rýžové čínské
2 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 800 kcal
Kilojoule 3 347kJ
3% Sacharidy 9 g
162% Tuky 122 g
18% Sodík 358 mg
32% Bílkoviny 18 g

Hovězí s omáčkou ústřicovou postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso pokrájíme na nudličky. Dáme je do mísy s cukrem, vínem, sójovou omáčkou, pastou z kukuřičné mouky a necháme marinovat 30 minut.

2

Pokrájíme fazolky, bambusové výhonky, mrkev a houby. Rozehřejeme ve woku olej a přidáme hovězí nudličky, smažíme cca minutu, poté vyndáme a udržujeme teplé.

3

Z woku odlijeme olej a necháme pouze jednu lžíci. Přidáme pokrájenou zeleninu, jarní cibulku a zázvor a smažíme dvě minuty. Přidáme hovězí a ústřicovou omáčku s vodou, sůl, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept