Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34682
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
150 g Cibulka jarní
10 g Limetková kůra
75 ml Limetková šťáva
3 ks Mandarinky
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř cayenský
500 g Rejnok křídlo
5 g Sůl
250 ml Vývar rybí
10 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 279kJ
5% Sacharidy 17 g
19% Tuky 14 g
40% Sodík 805 mg
50% Bílkoviny 28 g

Limetkový rejnok postup přípravy receptu:

1

Plátky mandarinky, nakrájenou cibuli a strouhaný zázvor dáme do hrnce. Přidáme rybí maso, jarní cibulky a přilijeme vývar. Přivedeme k varu a bez míchání asi 10 minut zvolna povaříme, až porce ryby zpevní. Vyjmeme a udržujeme teplé.

2

Prolisujeme základ ze zeleniny, ovoce a koření. Do malého hrnce nalijeme šťávu a nepřikryté asi 12 minut zvolna vaříme, až zbudou přibližně 2 polévkové lžíce.

3

Vložíme limetkovou kůru, sůl a kajenský pepř podle chuti a průběžně promícháváme, vše zvolna prohřejeme. Hrnec odstavíme a přimícháme studené kostky másla.

4

Citrusovou omáčkou přelijeme porce ryby a servírujeme, ozdobené plátky mandarinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept