Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34684
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
100 g Cibule
3 g Kmín mletý
90 g Kokos strouhaný
30 g Koriandr čerstvý
3 g Koriandr mletý
3 g Kurkuma
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
750 g Rejnok křídlo
5 g Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 570kJ
6% Sacharidy 22 g
19% Tuky 15 g
33% Sodík 669 mg
72% Bílkoviny 40 g

Rejnok v kokosu postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na kostky. Mouku osolíme a opepříme a kousky ryby v ní lehce obalíme.

2

Vařící vodou zalijeme strouhaný kokos a mícháme.

3

Rozehřejeme olej na pánvi, přidáme kolečka cibule, drcený česnek, koriandr, kmín, kurkumu a zvolna za občasného míchání asi 3 minuty smažíme, až cibule začne měknout.

4

Přidáme kousky ryby, strouhaný kokos, oloupaná rajčata, přikryjeme a 15 minut za občasného míchání podusíme, až je maso měkké. Přidáme nasekaný koriandr, podle chuti dokořeníme. Podáváme horké, zdobíme snítkami koriandru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept