Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 34692

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 kostka Droždí
400 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej olivový
40 g Olivy zelené
40 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
300 g Tuňák v oleji
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
11% Sacharidy 41 g
20% Tuky 15 g
18% Sodík 362 mg
33% Bílkoviny 19 g

Tuňákové minipizzy postup přípravy receptu:

1

Ve vlažné vodě rozmícháme droždí se špetkou cukru a špetkou soli, přidáme mouku a olivový olej. Vše promícháme do jednoho těsta. Následně těsto přikryjeme a necháme na teplém místě kynout.

2

Rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a rozkrájíme na kostky. Z tuňáka necháme okapat nálev a následně maso vidličkou rozmačkáme.

3

Oloupaný česnek prolisujeme. Olivy vypeckujeme. Maso smícháme s olivami, petrželí, kousky rajčat a česnekem. Následně můžeme dochutit solí a pepřem.

4

Těsto prohněteme a vytvarujeme si válečky, které rozdělíme na 16 velkých dílků. Z nich vyválíme placky a upravíme okraje. Na placky pak přidáme směs, kterou jsme si vytvořili, a vložíme do předehřáté trouby a pečeme 25 minut na 200 stupňů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept