Jednoduchý recept

Vepřová roláda s brusinkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 34732
Kategorie: Maso

Ingredience

20 ml Balsamico ocet
50 ml Brusinková omáčka
4 krajíc Chléb Pita
20 ml Citronová šťáva
50 g Cukr třtinový
50 ml Jablečná omáčka
20 ml Olej olivový
20 g Pažitka
5 g Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Salát hlávkový
100 g Salát ledový
5 g Sůl
200 g Vepřové maso pečené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 739kJ
7% Sacharidy 25 g
42% Tuky 31 g
25% Sodík 508 mg
18% Bílkoviny 10 g

Vepřová roláda s brusinkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Do velké mísy dáme nakrájené saláty, pažitku a rajčata. Vše pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a promícháme.

2

Do hrnce nalijeme brusinkovou a jablečnou omáčku, balsamikový ocet a třtinový cukr, mírně osolíme a opepříme. Směs zvolna vaříme 5 minut a poté necháme vychladnout.

3

Předem upečené maso rozkrájíme, rozložíme na placky, přelijeme omáčkou a přidáme salátovou směs.

4

Zavineme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept