Recept

Smažení omeletoví šneci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34736
Kategorie: Přílohy

Ingredience

Na náplň
1 ks Cibule
0,5 dl Mléko polotučné
3 g Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
5 g Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
200 g Vepřové maso pečené
Na omelety
1 dl Mléko polotučné
300 g Mouka polohrubá
50 ml Olej rostlinný
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 521kJ
4% Sacharidy 13 g
8% Tuky 6 g
15% Sodík 299 mg
8% Bílkoviny 5 g

Smažení omeletoví šneci postup přípravy receptu:

1

Pečené vepřové maso rozemeleme na masovém mlýnku a dáme do mísy. Přidáme najemno nasekanou cibuli a rohlík nakrájený na kostičky namočený v mléce. Promícháme, osolíme, opepříme a vmícháme bílek.

2

Z mouky, mléka, soli a vody vyšleháme metlou hladké těsto a na rozpálené pánvi vymaštěné máslem upečeme slabé omelety. Na každou omeletu rozprostřeme masovou náplň a pevně zarolujeme. Svinuté omelety spíchneme na pěti místech párátkem a mezi párátky rozřízneme. Vzniklé šneky osmažíme na rozpáleném oleji a necháme okapat na papírové utěrce. Servírujeme ozdobené nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept