Recept

Marinované chobotničky na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 34747

Ingredience

1 kg Chobotnice
20 g Citronová kůra
100 ml Citronová šťáva
1 ks Citrony
50 g Cukr krupice
1 ks Limetka
20 g Limetková kůra
150 ml Olej olivový
120 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý celý
200 g Salát ledový
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 670kJ
9% Sacharidy 31 g
54% Tuky 41 g
54% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 39 g

Marinované chobotničky na grilu postup přípravy receptu:

1

Olivový olej smícháme v míse s citronovou šťávou, citronovou a limetkovou kůrou, cukrem a čerstvým pokrájeným oreganem. Do směsi dáme marinovat na 10 minut malé chobotničky.

2

Gril předehřejeme na nejvyšší teplotu a osolené a opepřené chobotničky grilujeme z obou stran 2 minuty.

3

Podáváme s ledovým salátem, ozdobené plátkem citronu a limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept