Recept

Kuřecí řízky v zelném těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34748

Ingredience

4 ks Kuřecí prsa
150 g Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
120 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 907kJ
8% Sacharidy 30 g
53% Tuky 40 g
23% Sodík 466 mg
91% Bílkoviny 51 g

Kuřecí řízky v zelném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí slijeme a drobně pokrájíme. V míse zelí smícháme s pivem, rozšlehanými vejci, solí, pepřem a moukou v těsto podobné těstu na bramborák (je-li třeba, mouku přidáme).

2

Kuřecí řízky osmažíme na másle, osolíme a opepříme.

3

Do rozpáleného oleje dáme malou sběračku zelného těsta, na ni osmažený řízek, přes něj druhou sběračku těsta. Dobře těsto přitiskneme a řízky smažíme z obou stran, až je těsto zlaté.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept