Recept

Vepřový steak na toastovém chlebu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 34749

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
2 ks Cibulka jarní
125 g Mozzarella
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
350 g Vepřová panenka
1 stroužek Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 731kJ
9% Sacharidy 32 g
24% Tuky 18 g
36% Sodík 715 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřový steak na toastovém chlebu postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější plátky. Maso osolíme a opepříme.

2

V pánvi na rozehřátém másle opékáme plátky asi 4 minuty, vyjmeme je a necháme stranou. Do výpeku vložíme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a na kolečka nakrájenou cibulku. Krátce osmahneme, osolíme a opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a vše ještě osmahneme.

3

Toastový chléb nasucho opečeme a na krajíčky rozdělíme žampiony a maso. Obložíme plátky mozzarelly a zapékáme v troubě pod grilem asi 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept