Křupavé rybí filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Křupavé rybí filé
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | chlumskar |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (14%) |
ID receptu: | 34754 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
20 g | Citronová kůra |
400 g | Filé rybí |
40 ml | Olej olivový |
5 g | Pepř černý mletý |
150 g | Petržel - nať |
250 g | Strouhanka |
10 g | Sůl |
50 g | Sýr Parmezán |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 38g |
---|---|
Cholesterol | 8,5mg |
Draslík | 403,6mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 76,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová kůra, Strouhanka, Sůl, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Olej olivový, Pepř černý mletý, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Křupavé rybí filé postup přípravy receptu:
1 | V míse smícháme strouhanku, najemno pokrájenou petrželovou nať, nastrouhaný parmezán, nastrouhanou citronovou kůru a olivový olej. Osolíme, opepříme a promícháme. |
2 | Kousky rybího filé ve směsi důkladně obalíme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minut. |