Recept

Bageta s tataráčkem z uzeného lososa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 34767
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 ks Bageta
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
200 g Losos uzený
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Ředkvička
1 ks Šalotka
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 149kJ
7% Sacharidy 27 g
12% Tuky 9 g
16% Sodík 316 mg
38% Bílkoviny 22 g

Bageta s tataráčkem z uzeného lososa postup přípravy receptu:

1

Ve vodě uvaříme natvrdo dvě vejce.

2

Bagetu nakrájíme na krajíčky, pokapeme lžící oleje a mírně opečeme.

3

Uzeného lososa nakrájíme na kostičky, šalotku oloupeme a nasekáme. Ředkvičky omyjeme, 4 ponecháme na ozdobu a zbylé nastrouháme.

4

Lososa smícháme se šalotkou, ředkvičkami, nasekaným koprem a lžící oleje. Ochutíme pepřem a citronovou šťávou.

5

Krajíčky bagety obložíme uvařenými, na plátky nakrájenými vejci a tataráčkem z lososa. Ozdobíme ředkvičkami a snítkou kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept