Jednoduchý recept

Zeleninová pizza s mletým masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 34796

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
150 g Kukuřice
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
80 ml Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Provensálské koření
300 g Sýr ementálského typu
1 kávová lžička Sůl
500 g Těsto na pizzu

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,005 kcal
Kilojoule 4 205kJ
8% Sacharidy 30 g
53% Tuky 40 g
31% Sodík 619 mg
111% Bílkoviny 62 g

Zeleninová pizza s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu rozmrazíme podle návodu na obalu.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Papriku očistíme od semínek a nakrájíme na kostičky.

3

Na rozpáleném oleji orestujeme mleté maso. Přidáme do něj cibuli, kousky papriky a krátce podusíme. Přidáme rajčatový protlak a vše dusíme do odpaření vody.

4

Nyní okořeníme směs pepřem a solí, přidáme trochu provensálského koření. Směs poté rovnoměrně rozprostřeme na pizzu.

5

Pizzu pak posypeme kukuřicí a plátky sýra.

6

Pečeme na 200 stupňů cca 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept