Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 34808

Ingredience

50 g Cibulka jarní
5 g Cukr krupice
45 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 kg Treska aljašská
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
10 g Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 283kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
22% Sodík 439 mg
81% Bílkoviny 46 g

Treska v papilotě postup přípravy receptu:

1

Pečící papír nastříháme na čtyři obdélníky velikosti 30 x 37 cm. Rozpustíme 30 g másla, pomastíme jím papírové obdélníky a 2 plechy na pečení.

2

Na jednu polovinu každého obdélníku položíme porci ryby. Rybu pokryjeme strouhaným zázvorem, nakrájenou cibulí, drceným česnekem a pomastíme zbylým máslem. Smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, cukr a zálivkou rybu pokropíme. Prázdnou polovinu papíru přehneme přes rybu, na okrajích uděláme záhyby a špičky papíru složíme.

3

Připravené balíčky položíme na pomaštěné plechy a 8-10 minut pečeme v předehřáté troubě při 230 °C, až papír zhnědne a balíčky se nadýchnou.

4

Papírové balíčky přemístíme na jednotlivé vyhřáté talíře a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept