Recept

Roláda s řeřichou a eidamem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34810
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Na roládu
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
85 g Řeřicha
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 30%
4 ks Vejce slepičí
Náplň
4 ks Cibule
3 polévková lžíce Mléko plnotučné
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Řeřicha
1 špetka Sůl
210 g Sýr krémový

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 796kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 221 mg
14% Bílkoviny 8 g

Roláda s řeřichou a eidamem postup přípravy receptu:

1

Zapneme troubu na 200 ˚C a pekáč si vymažeme olejem a vyložíme pečicím papírem a posypeme ho 1 lžící eidamu.

2

Smícháme řeřichu a vejce, osolíme, opepříme a vlijeme do pekáče a pečeme 6 minut dokud vejce neztuhnou, pak pekáč vyndáme a necháme 6 minut chladnout a potom zase posypeme zbývajícím eidamem přikryjeme pečicím papírem na 35 minut a dáme stranou, dokud nevychladne.

3

Mezitím připravíme náplň. Smícháme měkký sýr, mléko, řeřichu, sůl, pepř, nakrájenou cibuli.

4

Vychladlé těsto vyklopíme na vál, sloupneme z něj papír a potřeme náplní. Srolujeme do rolády a dáme na 20 minut do lednice. Po uplynutí 20 minut roládu nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept