Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 34832

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Fazole červené sterilované
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 dl Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 668kJ
8% Sacharidy 29 g
4% Tuky 3 g
19% Sodík 383 mg
14% Bílkoviny 8 g

Zahuštěné fazole postup přípravy receptu:

1

V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a smažíme dorůžova. Do hrnce vylijeme fazole, přidáme nakrájenou feferonku a vše povaříme 20 minut.

2

Uvařené fazole dochutíme pepřem, citrónovou šťávou a podle potřeby přidáme sůl.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem a na talíři ozdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept