Jednoduchý recept

Křupavé trubičky s humrovou pěnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3484
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
200 g Krabí maso mražené
500 g Listové těsto
200 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
100 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 768 kcal
Kilojoule 3 212kJ
9% Sacharidy 33 g
88% Tuky 66 g
14% Sodík 272 mg
22% Bílkoviny 13 g

Křupavé trubičky s humrovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200C.

2

Listové těsto rozválíme na plát, rozkrojíme na čtverce a navineme na kovové trubičky. Upečeme dozlatova, cca 10minut a necháme vychladnout na formičkách.

3

Mezitím připravíme náplň. Utřeme máslo, žervé a najemno nasekané krabí maso. Dochutíme solí, pepřem a citronovou kůrou.

4

Trubičky z formiček sejmeme a pomocí lžíce naplníme krémem. Smetanu ušleháme dotuha, vmícháme trochu nakrájeného krabího masa a cukrářský sáčkem vyplníme konce trubiček.

Poznámka

Krabí maso použijeme konzervované nebo mražené. Můžeme nahradit krabími tyčinkami. Listové těsto použijeme mražené nebo připravíme viz recept "Listové těsto"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept