Recept

Kachní prsa s houbovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34840

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
300 g Hlíva ústřičná
300 g Hrachové lusky
600 g Kachní prsa
10 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
100 ml Voda pitná
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 777kJ
5% Sacharidy 17 g
31% Tuky 24 g
14% Sodík 289 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kachní prsa s houbovým salátem postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a promícháme s tymiánem, balsamicem, solí a pepřem polovinou dávky. Potom zašleháme 6 lžic oleje.

2

Houby nasucho otřeme a nakrájíme na plátky silné 3mm. Opečeme je na 2 lžících oleje, osolíme a opepříme. Přidáme očištěné, nakrájené lusky s trochou vody a podusíme 2 minuty.

3

Houby a lusky pokapeme připravenou zálivkou a necháme stranou.

4

Kachní prsa omyjeme, kůži nařízneme, potřeme olejem, osolíme a opepříme. Kůží dospod grilujeme 10 minut, maso obrátíme a grilujeme dalších 10 minut.

5

Kachní prsa nakrájíme na plátky a podáváme s houbovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept