Recept

Vepřové medailonky s bylinkovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 34842
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
100 g Máslo bylinkové
4 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
5 ks Šalotka
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 595 kcal
Kilojoule 2 489kJ
17% Sacharidy 63 g
488% Tuky 366 g
31% Sodík 620 mg
72% Bílkoviny 40 g

Vepřové medailonky s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na medailonky. Do každého nařízneme kaspu.

2

Oloupané šalotky nasekáme a necháme zesklovatět na oleji. 50g bylinkového másla utřeme se šalotkou, nasekanou petrželkou a strouhankou. Osolíme, opepříme a směsí naplníme medailonky. Upevníme párátky.

3

Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky a spolu se zbylým bylinkovým máslem zabalíme do alobalu. Vložíme na rozehřátý gril a grilujeme asi 40 minut za občasného obracení.

4

Medailonky osolíme, opepříme a grilujeme po každé straně 6-8 minut.

5

Medailonky upravíme na talíře a podáváme s bramborami a mrkví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept