Recept

Bedly v celestýnském těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34847

Ingredience

8 ks Bedly čerstvé
125 ml Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka polohrubá
200 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 098kJ
2% Sacharidy 5 g
70% Tuky 52 g
11% Sodík 214 mg
8% Bílkoviny 5 g

Bedly v celestýnském těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kloboučky hub očistíme a osolíme polovinou dávky soli.

2

V misce smícháme polohrubou mouku s vejcem a solí. Těstíčko zředíme mlékem a necháme asi 30 minut odpočinout. Potom těstíčko rozšleháme a vmícháme nasekanou petrželku.

3

Připravené houby namáčíme do těstíčka a smažíme v pánvi na rozehřátém oleji dozlatova.

Poznámka

Množství mléka upravíme podle potřeby. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept