Jednoduchý recept

Čekanka s majonézou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 34857

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
100 ml Majonéza
5 g Sůl
800 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 446kJ
3% Sacharidy 12 g
9% Tuky 7 g
34% Sodík 672 mg
3% Bílkoviny 2 g

Čekanka s majonézou postup přípravy receptu:

1

Čekankové puky opereme a necháme okapat, případně osušíme na papírové utěrce.

2

Osušenou čekanku nakrájíme podélně na menší kusy a dáme do mísy. Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a promícháme prsty. Rozdělíme na talíře a před servírováním zalijeme lžící majonézy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz