Jednoduchý recept

Sépiové špagety

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3486
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Feferony
10 ml Olej olivový
1 ks Petržel - nať
400 g Špagety sépiové
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 469kJ
18% Sacharidy 64 g
7% Tuky 6 g
11% Sodík 224 mg
31% Bílkoviny 17 g

Sépiové špagety postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.

2

Mezitím na pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou feferonku, nasekanou petrželku a lehce osmažíme. Podlijeme trochou vývaru ze špaget.

3

Scedíme špagety, necháme okapat, na pánvi promícháme se směsí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept