Recept

Rybí filé zapékané s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 34869

Ingredience

5 ks Cibule
600 g Filé rybí
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
150 ml Smetana 12% (konzumní)
60 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 374kJ
4% Sacharidy 14 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 200 mg
124% Bílkoviny 70 g

Rybí filé zapékané s cibulí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozložíme do zapékací mísy s rozehřátým olejem a mírně osmahneme.

2

Omyté a osušené porce filé osolíme, poprášíme mletou paprikou a položíme na cibulový základ. Zalijeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem, vložíme do středně vyhřáté trouby a zapékáme asi 20 minut.

3

Při podávání každou porci posypeme nakrájenou pažitkou.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept