Jednoduchý recept

Šampaňské semifreddo s ostružinami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3487

Ingredience

150 g Cukr krupice
200 g Ostružiny
1 kávová lžička Sirup javorový
500 ml Smetana 12% (konzumní)
3 ks Vejce slepičí
120 ml Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
14% Sacharidy 51 g
26% Tuky 20 g
3% Sodík 62 mg
18% Bílkoviny 10 g

Šampaňské semifreddo s ostružinami postup přípravy receptu:

1

Žloutky ušleháme s cukrem, vmícháme šampaňské a ušlehanou smetanu. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Formu vyložíme potravinářskou fólií, vlijeme směs, nasypeme ostružiny a dáme asi na 8hodin chladit do mrazáku.

3

Před podáváním semifreddo nakrájíme na plátky nebo vytvarujeme kopečky a pokapeme javorovým sirupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept