Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 34876

Ingredience

250 g Mozzarela na pizzu 40%
250 g Rajčata
200 g Sýr Parmezán
1 balení Těsto na pizzu
2 ks Vejce slepičí
500 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 699kJ
4% Sacharidy 13 g
54% Tuky 40 g
63% Sodík 1 g
100% Bílkoviny 56 g

Florentská pizza postup přípravy receptu:

1

Připravíme těsto dle návodu na obalu.

2

Omyjeme důkladně špenát a necháme okapat. Na pánvi s 2 polévkovými lžícemi vody špenát spaříme. Následně špenát předáme na placky těsta a ozdobíme plátky rajčete. Osolíme špetkou soli.

3

Nakrájíme mozzarellu na plátky, přidáme ji na pizzu. Do středu opatrně rozklepneme jedno menší vejce.

4

Pizzu na závěr posypeme trochou parmazánu a opepříme.

5

V troubě pečeme cca 15 minut na 250 stupňů Celsia.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept