Recept

Treska s mořskou řasou a krevetami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3488

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
250 g Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Likér anýzový
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
200 g Řasa Wakame

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 227kJ
4% Sacharidy 13 g
43% Tuky 32 g
27% Sodík 544 mg
79% Bílkoviny 45 g

Treska s mořskou řasou a krevetami postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Rybu pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a na nepřilnavé pánvi nasucho, zprudka opečeme z obou stran cca 1minutu.

3

Poté vložíme rybu do zapékací mísy, přidáme bílé víno, anýzovku, smetanu, máslo, řasy wakame a oloupané krevety a v troubě asi 10min zapečeme.

4

Po vyjmutí necháme cca 2minuty odpočívat a podáváme.

Poznámka

Řasy wakame zakoupíme v bioprodejnách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept