Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34881
Kategorie: Maso

Ingredience

1200 g Kuře
15 g Tymián čerstvý
Rumová pasta
2 stroužek Česnek
20 g Chilli paprička zelená
100 g Cibulka jarní
3 polévková lžíce Limetková šťáva
3 g Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Omáčka sójová
3 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rum
3 g Skořice mletá
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
2 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 118kJ
4% Sacharidy 14 g
66% Tuky 50 g
35% Sodík 704 mg
103% Bílkoviny 58 g

Portorikánské kuře postup přípravy receptu:

1

Uděláme rumovou pastu: dohladka rozmixujeme limetkovou šťávu, rum, olej, sojovou omáčku, kolečka chilli papričky, česnek a koření, tymián, sůl a pepř.

2

Kuře naporcujeme a potřeme hotovou pastou, necháme 30 minut marinovat v chladničce.

3

Kuře položíme na zahradní gril nebo 10 cm pod nahřátý kuchyňský gril. Grilujeme asi 10 minut, až začne vytékat čirá šťáva.

Poznámka

Podáváme s grilovanými kolečky ananasu a tymiánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept