Jednoduchý recept

Pečené jehněčí kotlety s lesními plody ve vodce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3489

Ingredience

4 polévková lžíce Hrášek
600 g Jehněčí žebírka
200 g Maliny
3 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Vodka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 835kJ
6% Sacharidy 22 g
72% Tuky 54 g
14% Sodík 281 mg
42% Bílkoviny 23 g

Pečené jehněčí kotlety s lesními plody ve vodce postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200C.

2

Mezitím maso potřeme olejem, rozdrceným česnekem, nasekaným rozmarýnem a medem, ochutíme solí a pepřem.

3

Rozpálíme nepřilnavou pánev a maso zprudka ze všech stran orestujeme. Dáme na plech a pečeme asi 25minut. Poté zakryjeme alobalem a necháme 5min odpočívat.

4

Maliny rozmixujeme, zahřejeme v kastrůlku a přilijeme vodku.

5

Hráškové lusky spaříme na cedníku vroucí vodou a ihned zchladíme. Takto zůstane hrášek zelený.

6

Hotové maso rozdělíme na talíře, podáváme s trochou malinové omáčky a dozdobené hráškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept