Jednoduchý recept

Bagetky plněné pistáciovou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3490

Ingredience

4 ks Bageta
150 g Máslo čerstvé
1 hrst Pistácie
150 g Uzené maso vařené
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 894 kcal
Kilojoule 3 741kJ
27% Sacharidy 96 g
58% Tuky 44 g
54% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Bagetky plněné pistáciovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Bagetky podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme střídku, ponecháme pouze tenký okraj.

2

Uzené maso spolu se šunkou rozmixujeme nebo pomeleme, vetřeme máslo a nasekané pistácie. Směsí pečivo naplníme a přiklopíme. Omotáme potravinou fólií a dáme asi na 2h do lednice.

3

Poté nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept