Bagetky plněné pistáciovou pěnou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bagetky plněné pistáciovou pěnou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 3490 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
4 ks | Bageta |
150 g | Máslo čerstvé |
1 hrst | Pistácie |
250 g | Šunka dušená |
150 g | Uzené maso vařené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 95g |
---|---|
Cholesterol | 50,8mg |
Draslík | 250,9mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 34,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Pistácie mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Šunka dušená, Uzené maso vařené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bagetky plněné pistáciovou pěnou postup přípravy receptu:
1 | Bagetky podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme střídku, ponecháme pouze tenký okraj. |
2 | Uzené maso spolu se šunkou rozmixujeme nebo pomeleme, vetřeme máslo a nasekané pistácie. Směsí pečivo naplníme a přiklopíme. Omotáme potravinou fólií a dáme asi na 2h do lednice. |
3 | Poté nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami. |