Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 34904

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
450 g Listové těsto
200 g Losos - filety
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 15 g
3% Sodík 56 mg
15% Bílkoviny 9 g

Lososová quiche postup přípravy receptu:

1

Listové těsto použijeme dle návodu a dáme ho do formy na koláč.

2

Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a žampiony zlehka opečeme.

3

Kopr omyjeme a nasekáme na drobné kousky. Lososa nasekáme na kostičky a rozložíme ho s koprem a žampiony na těsto ve formě.

4

Nakonec vezmeme smetanu a přidáme do ní hořčici a vejce, osolíme a opepříme. Touto směsí pak polijeme celou směs na formě.

5

Quiche pak vložíme do trouby, která je předehřátá na 200 stupňů Celsia a pečeme alespoň 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept