Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34913
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Debrecínská pečeně
5 g Kmín celý
500 g Listové těsto
10 g Mouka pšeničná hladká
4 g Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1 kg Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 142kJ
13% Sacharidy 46 g
44% Tuky 33 g
28% Sodík 565 mg
20% Bílkoviny 11 g

Kapušňáky postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme cibuli pokrájenou nadrobno dozlatova. Přidáme kmín, krátce orestujeme a přidáme zelí nakrouhané na slabé nudličky. Podusíme doměkka, dokud se všechna tekutina nevyvaří, osolíme, opepříme, osladíme. Přidáme nakrájenou debrecínku a ještě chvíli podusíme. Zaprášíme moukou a odstavíme.

2

Listové těsto rozválíme na plát, který nakrájíme na čtverce. Na každý čtverec dáme porci zelí a stočíme do kornoutu. Pečlivě na koncích stiskneme a rozložíme na vymaštěný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept