Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34916
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 dl Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
2 g Muškátový oříšek
2 dl Olej rostlinný
4 g Pepř černý mletý
2 ks Rohlíky bílé
10 g Sádlo škvařené
200 g Strouhanka
8 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 087kJ
8% Sacharidy 30 g
16% Tuky 12 g
31% Sodík 612 mg
15% Bílkoviny 8 g

Karbanátky ze zelí postup přípravy receptu:

1

Zelí očistíme, rozkrojíme na díly a uvaříme v mléce doměkka. Cibulku nadrobno osmažíme na sádle, nakrájené rohlíky namočíme do mléka. Uvařené zelí a rohlíky rozemeleme na masovém mlýnku, přidáme osmaženou cibuli, muškátový oříšek, 2 vejce, sůl, pepř a prohněteme. Na pomoučněném vále vytvoříme z hmoty karbanátky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance.

2

Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept