Jednoduchý recept

Teplý špenátový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 6 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34926

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
2 polévková lžíce Ořechy Kešu
3 polévková lžíce Pažitka
5 ks Rajčata sušená sterilovaná
220 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 860 kcal
Kilojoule 3 598kJ
25% Sacharidy 91 g
76% Tuky 57 g
50% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 22 g

Teplý špenátový salát postup přípravy receptu:

1

V pánvi wok rozehřejeme olej z vlašských ořechů, přidáme rajčata, čerstvý roztrhaný špenát, červenou cibuli, nasekanou pažitku, nasekané kešu ořechy a špetku soli a osmahneme asi 1 minutu, dokud nezačne špenát vadnout.

2

Dáme vše do mísy, ozdobíme pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept