Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 34927

Ingredience

Bulgur
2 polévková lžíce Bazalka
50 g Citronová kůra
100 ml Citronová šťáva
100 ml Limetková šťáva
150 g Okurky
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
150 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
175 g Pšenice - obilky
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 137kJ
11% Sacharidy 40 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 103 mg
18% Bílkoviny 10 g

Tabbouleh postup přípravy receptu:

1

Bulgur uvaříme v osolené vodě a vaříme, dokud nezměkne. Mezitím přivedeme vodu v kastrůlku k varu a uvaříme po dobu 10 minut vejce, dáme je pod tekoucí vodu, oloupeme je a rozmačkáme.

2

K bulguru přidáme cibuli, nastrouhanou okurku, rozetřený česnek, zelenou papriku nakrájenou na nudličky, olivový olej, citronovou a limetkovou šťávu, nasekanou bazalku, kůru z citronu, osolíme opepříme a vše pořádně promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept