Jednoduchý recept

Dip z hořčice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34929

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Hořčice
70 g Okurky nakládané
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
2% Sacharidy 8 g
49% Tuky 37 g
45% Sodík 900 mg
32% Bílkoviny 18 g

Dip z hořčice postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a společně s cibulí a okurkami nakrájíme na co nejjemnější kousky.

2

Poté zamícháme se zbytkem surovin.

3

Dip můžeme ihned servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept