Dip z hořčice - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dip z hořčice
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 34929 |
Kategorie: | Dipy |
Ingredience
2 ks | Cibulka jarní |
2 polévková lžíce | Hořčice |
70 g | Okurky nakládané |
1 špetka | Pepř bílý |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vejce slepičí |
250 g | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
2% Sacharidy 8 g
49% Tuky 37 g
45% Sodík 900 mg
32% Bílkoviny 18 g
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 555,0mg |
Draslík | 387,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,9mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Okurky nakládané, Pepř bílý, Sůl, Vejce slepičí, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dip z hořčice postup přípravy receptu:
1 | Nejprve uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a společně s cibulí a okurkami nakrájíme na co nejjemnější kousky. |
2 | Poté zamícháme se zbytkem surovin. |
3 | Dip můžeme ihned servírovat. |