Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3500
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Kerblík
3 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka hnědá univerzální (UHO)
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 440kJ
2% Sacharidy 8 g
10% Tuky 7 g
26% Sodík 526 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kerblíková omáčka postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme olej a podusíme na něm nasekaný kerblík a najemno nasekanou chilli papričku.

2

Poté přilijeme vývar a provaříme do mírného zhoustnutí. Přimícháme základní hnědou omáčku, dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou.

3

Omáčka je vhodná k zelenině, zejména k zelenému hrášku a sójovým výhonkům.

Poznámka

Hnědou omáčku připravíme viz recept "Základní hnědá omáčka"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept