Recept

Kachna plněná ovocem pečená na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35004

Ingredience

1 ks Banány
1 ks Hrušky
1 ks Jablka
1 ks Kachna domácí
0,5 kávová lžička Kmín celý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 117 kcal
Kilojoule 489kJ
6% Sacharidy 23 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 80 mg
2% Bílkoviny 1 g

Kachna plněná ovocem pečená na pivu postup přípravy receptu:

1

Hrušky a jablka omyjeme, rozkrájíme na čtvrtky a vykrájíme jádřince, sloupnuté banány nakrájíme na plátky.

2

Kachnu očistíme, osolíme (i uvnitř), posypeme kmínem a vložíme na pekáč. Do břišní dutiny vložíme ovoce, kachnu podlijeme pivem, vložíme do předehřáté trouby a pod poklicí pečeme. V průběhu pečení kachnu přeléváme výpekem, vidlicí propícháme tučnější místa, aby vytékalo sádlo.

3

Zhruba po hodině odstraníme poklici a pečeme, až je maso měkké a kůrka křupavá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept